Ik ben klaar met de winter! Kom maar op met de lente!

We hebben al kunnen genieten van de eerste zonnestralen van de lente. Heerlijk! Dat smaakt gelijk naar meer. De jas die uit kan, zonnebril weer op en de warme boots kunnen uit. Maar om nu gelijk met blote benen te gaan lopen is nog een beetje te optimistisch (en koud).

Hoe geef jij je outfit alvast een snufje lente?

Wanneer jij je winterkleding zat bent, draag dan kleur! De kleuren groen, geel en oranje geven je het gevoel dat het lente is. Kies voor een blouse of trui met deze kleuren. Draag deze op bijv een blauwe spijkerbroek. Als de temperatuur het buiten toelaat rol dan je broekspijp een stukje op. Zo heb je toch al een beetje het blote benen effect.

 Je laarzen en boots kunnen langzaamaan plaats gaan maken voor sneakers. Bij het dragen van witte sneakers krijg je al snel het lente-effect in je outfit. Maar denk ook eens aan gekleurde sneakers. Wat dacht je van rood of geel? De kleur van je sneakers kunnen de eyecatcher zijn van je outfit. Maar om de kleur van je schoenen terug te laten komen in bijv. je sweater, tas of oorbellen is ook super tof.

Nu je winterjas soms al te warm is, kun je ook andere kledingstukken als jas aan. Denk aan het leuke colbertje, dat warme vest, een spijkerjasje of je leren jack. Zeker met een grote sjaal erbij kan het met lenteachtige temperaturen heel goed.

Nog meer snufjes lente? Ga naar de kapper! Van de kou en het dragen van een muts word je haar niet blij. Blaas je kapsel nieuw leven in! Durf de schaar erin te zetten en zorg voor (een beetje) pit in je haar!

Zin gekregen om aan de slag te gaan met je voorjaarsgarderobe en kun je daar hulp bij gebruiken? Wil jij geen miskopen meer? Wil je meer kleur in je kleding?

Geef je dan nu op voor de Stralend-Jezelf-in1-dag!