Interactieve Training

Een professionele en persoonlijke uitstraling van de medewerkers passend bij het imago van het bedrijf!

Sluit de persoonlijke uitstraling van de medewerkers aan bij het imago van het bedrijf? Maken de medewerkers hun kennis en kunde zichtbaar in hun manier van presenteren? De eerste indruk van een medewerker op de klant is bepalend voor het succes van het verdere contact. Door de juiste uitstraling krijgen de medewerkers meer zelfvertrouwen en winnen medewerkers aan zelfvertrouwen en dat werkt heel fijn!

Training: ‘Professionele en Persoonlijke uitstraling’

Doel van de training: medewerkers weten welke kleding, kleur en accessoires zij moeten dragen voor een persoonlijk en professionele uitstraling passend bij het imago van het bedrijf.

De training start met het spelen van Het Imagospel. Het Imagospel start met een imago-vraag of -wens. Dat kan een persoonlijke vraag zijn over jouw uitstraling als werknemer, maar ook een vraag waarmee je met je team of bedrijf aan de slag wilt. Omdat je het Imagospel steeds met een andere vraag speelt, levert het iedere keer nieuwe en verrassende inzichten op. De medespelers en de imagocoach helpen je met het antwoord.

Door dit spel worden medewerkers zich bewust van huidig en gewenst imago, op een interactieve en positieve manier.

Duur van het imagospel: 2 uur

Aansluitend of op een ander dagdeel volgt de interactieve presentatie.

In deze presentatie worden de medewerkers meegenomen in de wereld van een professionele en persoonlijke uitstraling. Ze krijgen inzichten, adviezen en tips over hun gewenste uitstraling.

Duur van de interactieve presentatie: 2,5 uur

De training wordt afgerond met een 1 op 1 sessie

Tijdens deze sessie ontvangt de medewerker persoonlijk advies over zijn of haar professionele uitstraling. Er wordt een korte kleuranalyse gedaan, kledingadvies gegeven en persoonlijke adviezen voor het gewenste imago.

Duur: 1 uur per medewerker.

Wanneer een offerte aangevraagd wordt, volgt er voorafgaand aan de training een intakegesprek. Besproken wordt: het bedrijfsimago, het gewenste imago van de medewerkers, de missie en uw wensen aangaande de training en uitstraling van de medewerkers.