Over mij…….

Wie ben ik?

Wat bied ik jou?

Wat hoort bij mij?

Ik heb een passie voor kleding, persoonlijk contact met mensen en dit komt prachtig samen in mijn werk als imagocoach.

Wat kunnen wij vrouwen zeuren over onszelf. Over onze hobbels en bobbels of juist het gebrek daaraan. Geloof me: daar doe ik zelf ook best weleens aan mee. Maar ik heb ontdekt wat de juiste kleding, kleur en accessoires daarin voor je kan doen. Dat je dan in de spiegel kijkt en blij wordt van wat je ziet.

En kleding, kleur en accessoires kunnen ook zoveel doen voor jouw professionele uitstraling. Een outfit voor na een verjaardag of het voetbalveld op zaterdagmorgen is nog best te doen. Maar dat is heel anders dan als je naar kantoor gaat, een afspraak hebt met klanten of gaat netwerken. En toch ben jij op het voetbalveld en op kantoor dezelfde persoon. Maar wel in een andere rol.

Ik leer jou hoe jij helemaal jezelf kunt zijn en professionaliteit kunt uitstralen. Want jouw kennis en kunde zit niet alleen in je hoofd, maar ook in je outfit. En hoe gaaf is het dat, zonder dat jij een woord hebt gesproken, mensen de juiste verwachting van jou hebben op basis van de jouw uitstraling. En toch ben je helemaal jezelf!! Dit doe ik op een hele praktische manier, want het is geen hogere wiskunde maar je moet het wel leren, inzien en weten hoe het werkt.

Stralend Jezelf is met zorg gekozen! Jij mag helemaal jezelf zijn, met al je pluspunten en minpunten.  En ik spreek uit ervaring!

Jij mag iedere dag met een mooi, sterk en zeker gevoel over jezelf de deur uit, omdat je weet dat wat je draagt helemaal bij je past!

Woorden die mij omschrijven:

eerlijk, enthousiast, empathisch
wijntje, vriendschap, chocolade
zingen, thrillers, creatief
gelukkig getrouwd en moeder van 3 meiden
Ik kijk er naar uit om jou advies te geven, zodat jij iedere dag met een sterk en zeker gevoel over je uitstraling de deur uit gaat!
Wat een vriendin over mij zegt:

Thea is een enthousiast en integer mens. Ik vind haar betrouwbaar en ze staat altijd voor mensen klaar. Thea heeft zorg voor anderen en ziet anderen staan en komt te hulp wanneer nodig.

Ik vind ook dat zij zich kwetsbaar durft op te stellen en daardoor heel open is wat haar een warme persoonlijkheid maakt. Eline 42 jaar De Bilt